söndag 24 februari 2013

Skön helg!

Rikard har mycket att göra på jobbet nu, så för att slippa stressa och känna sig otillräcklig både på jobbet och hemma så jobbar han även fredagar nu. Kortare helg tillsammans, men vi har haft en väldigt bra helg!

Solen har skinit och vi har varit ute och åkt pulka och bunkrat d-vitamin. I går eftermiddag kom fina familjen K och alla fyra barnen (framförallt tjejerna såklart) lekte och hade jättekul. Vi vuxna hade också en härlig eftermiddag och kväll. God mat och goda samtal.

I dag var vi ute på förmiddagen men orkade inte det efter lunch. Tjejerna sov mycket kortare än de brukar eftersom de kom i säng ett par timmar senare än vanligt. Dock vaknade alla vid sju. Sju är en bra tid att vakna på vardagsmorgnar, men på helgen är det helt okej om klockan blir halv åtta... Nåja - tjejerna har varit på bra humör, Frank lite ilsk trots att han sovit bra.

I dag kom vi äntligen iväg på familjegympan! Det är flera veckor sedan vi bestämde oss för att börja, men sjukdomar har satt käppar i hjulet. Det var jättekul att se barnen hoppa, dansa och balansera. Och de tyckte det var kul att göra det tillsammans. Noras favorit-Maja var där och hjälpte henne lite.

I morgon får vi besök, vi blir tre mammor och åtta (hemma)barn här hos oss. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar